Senaste foruminläggen

Prolaktas nu på apoteket

Prolaktas nu på apoteket

Från och med den 1 december finns Prolaktas i Apotekets beställningssortiment. Prolaktas kan hjälpa vuxna och barn som är laktosintoleranta och behöver bara tas en gång om dagen. Prolaktas hjälper dock inte vid mjölkallergi.

Prolaktas innehåller både laktasenzymer och probiotikan (nyttiga bakterien) bacillus coagulans som kontinuerligt bryter ner laktos i tunntarmen. Till skillnad mot andra laktastabletter behöver Prolaktas inte tas vid varje måltid, utan en gång dagligen. Den exakta mängd mjölksocker Prolaktas bryter ner varierar från person till person, men för de flesta klarar Prolaktas en normal dags intag av mjölksocker.

– Vi började sälja Prolaktas i Sverige våren 2009 och märkte fort att det fanns en skeptisk inställning mot denna produkt. För många låter det för bra för att vara sant, men av dem som har provat Prolaktas är en stor del otroligt nöjda och rekommenderar gärna produkten till andra laktosintoleranta. Det är enastående att se i vår statistik att uppemot 40 procent av nya kunder har familj eller vän som referens! Att nu kunna nå ut närmare våra kunder genom att Prolaktas säljs via Apotektet och inte bara via vår webbsida hoppas vi skall göra det ännu lättare för de flera hundratusen laktosintoleranta som finns här i Sverige, säger Andreas Wiklund på Laktas Import.

Prolaktas är laktos- och glutenfri, men kan innehålla spår av mjölkprotein och soja. Prolaktas Junior kan användas från tre år och är fria från laktos, gluten och soja men kan innehålla spår av mjölkprotein. Prolaktas hjälper inte dig som är mjölkallergisk.

Läs mer på Laktas hemsida.Skrevs: 09:13 den 7 december 2009 | I kategorin: Nytt om produkter | Skriv ut

Recept

Persikomoussetårta

Nya artiklar

FiskegängetBli medlem på mjölkfri.com