Senaste foruminläggen

Få cafétips i mobiltelefonen

Få cafétips i mobiltelefonen

Astma- och Allergiförbundet lanserar en App där du kan tipsa andra och själv få tips om caféer, restauranger och serveringar som har alternativ utan mjölk, laktos, ägg och gluten.
– Denna App kommer att ge alla som vill fika en chans att både dela med sig av bra fikatips men också att själva kunna hitta nya ställen att gå ut och fika på, säger Ingalill Bjöörn som är ordförande i Astma- och Allergiförbundet.

Appen Cafétipsaren är kostnadsfri och går att ladda ned till androidtelefoner och Iphone genom Android Market och App store.

Genom att användarna själva lägger in fik som har bra alternativ som är fria från mjölk, laktos, ägg eller gluten, hoppas Astma- och Allergiförbundet att appen ska växa snabbt och hjälpa många. Tipsen bygger helt på rekommendationer från användarna och Astma- och Allergiförbundet tar inget ansvar för att de omnämnda serveringarna har specialanpassad kost. Med appen vill man vill bidra till att människor över hela Sverige ska dela med sig av sina favoritställen och att serveringarna ska bli motiverade att bli tillgängliga för fler.

Du hittar mer om Cafétipsaren på App store  och på Android market

Källa: Astma- och AllergiförbundetSkrevs: 20:51 den 23 oktober 2011 | I kategorin: Tips | Skriv ut

Recept

Köttfärssås, 6-8 port

Nya artiklar

FiskegängetBli medlem på mjölkfri.com