Senaste foruminläggen

Konferens om allergi i arbetslivet

Konferens om allergi i arbetslivet

Den 6 december arrangerar Astma- och Allergiförbundet en konferens om allergi i arbetslivet. Här kan du lyssna på landets mest sakkunniga inom området och möta medicinska experter. Konferensen riktar sig till dem som kommer i kontakt med allergifrågor i arbetslivet och alla andra som är intresserade av frågorna.

Syftet med konferensen är dels att ge en medicinsk bakgrund och sprida kunskap om hur en bra medicinsk utredning av arbetsrelaterad allergi går till, dels att diskutera hur arbetslivet kan utvecklas och förbättras så att det också fungerar för människor med allergi.

Förutom medicinska experter träffar du representanter för Socialförsäkringsutredningen, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Svenskt Näringsliv, LO, Arbetsmiljöverket, HANDISAM och Handikappförbunden. Gunnar Axén som är ordförande i Socialförsäkringsutredningen deltar i konferensens plenumdebatt.

Konferensen ges i Stockholm den 6 december kl 9-16 och kostar 380 kronor (300 kronor för medlemmar i Astma- och Allergiförbundet).
Program och anmälan finns på förbundets hemsida.

Källa och bild: Astma- och Allergiförbundet

 Skrevs: 19:43 den 1 december 2011 | I kategorin: Tips | Skriv ut

Recept

Ugnsstekt kyckling med rostade rotsaker

Nya artiklar

FiskegängetBli medlem på mjölkfri.com