Senaste foruminläggen

Större utbud i allergivänlig hotellfrukost

Större utbud i allergivänlig hotellfrukost

I januari lanserar hotellkedjan Scandics En godare frukost för alla. Det är en särskild del på frukostbuffén med produkter som främst vänder sig till dem som är allergiska och till veganer.

Det nya frukostkonceptet som tagits fram för matallergiker och veganer testas nu på hotellen Scandic Grand Central i Stockholm, Scandic Rubinen i Göteborg och Scandic Triangeln i Malmö, för att efter årsskiftet rullas ut på samtliga Scandichotell i Sverige.

Frukostbuffén erbjuder alternativ som gluten- och laktosfria produkter, mjölkfria produkter och andra alternativ till mjölkprodukter som havre- och sojabaserade frukostprodukter. Även glutenfritt bröd och glutenfri müsli samt topping kommer att finnas på frukostbuffén.

– Den här satsningen bygger på feedback vi fått från våra gäster. I takt med att olika trender rör sig i samhället så ändras också våra gästers förväntningar och önskemål. Många väljer idag bort till exempel laktos eller gluten trots att de inte har någon allergi. Oavsett anledning så vill vi att alla våra gäster ska kunna njuta av en bra frukost och därför har vi valt att tillsammans med några utvalda leverantörer göra den här satsningen, säger Thomas Fankl som är F&B Director Scandic Sverige.

Scandic ser frukosten som en del av sitt tillgänglighetserbjudande. Andra delar är anpassade rum och smarta lösningar i hotellmiljön för olika typer av funktionsnedsättningar.

Här är produkterna som erbjuds på den utökade frukostbuffén:

Källa och bild: ScandicSkrevs: 21:26 den 8 december 2015 | I kategorin: Tips | Skriv ut

Recept

Flädermuffins, glutenfria

Nya artiklar

FiskegängetBli medlem på mjölkfri.com