Senaste foruminläggen

oboy innehåller soja

#1 Skrevs: 11:23 den 2 december 2008 | Av: miniderm
när vi skulle köpa en ny förpackning med oboy, den innehöll tidigare bara sojalecitin, så var förpackningarna nya och då läser man en extra gång av bara farten! numera innehåller den soja!
#2 Skrevs: 08:42 den 5 december 2008 | Av: pernilla
Hej!
Jag hörde av mig till konsumentkontakten på Kraft Food Sverige och de svarade så här:
"Vad gäller O´boy har det inte skett någon förändring i receptet, märkningen "innehåller Soja" syftar tillbaka till sojalecitinet. Om det skulle innehålla sojaprotein hade det stått på innehållsdeklarationen, som vi alltid hänvisar till."
Så den ska fortfarande bara innehålla sojalecitin, som tur är.
#3 Skrevs: 00:24 den 10 november 2015 | Av: Cat
Hm ... jag tål inte mjölk, inte soja, inte spannmål eller gluten heller ... och jag reagerar på Oboy ...
Är det någon annan som "bara" reagerar på mjölk och soja, som får reaktioner på den här?
Jag misstänker nämligen att jag reagerar på sojalecithinet i alla fall ...
För om inte, så måste det vara gluten i Oboyen (i vanillinet då, förmodligen) ...

Recept

Marängtårta, glutenfri

Nya artiklar




Bli medlem på mjölkfri.com