Senaste foruminläggen

Nya produkter från Carlshamn Mejeri

Nya produkter från Carlshamn Mejeri

Carlshamn Mejeri lanserar en ny mjölkfri serie med åtta produkter baserade på havre, soja och ris.
– Vi är i ett spännande skede med Carlshamn Mejeri där vi nu går in i helt nya kategorier. Sedan återlanseringen av varumärket 2008 har vi endast haft margarin i portföljen. Vi rör oss fortfarande i mejeriavdelningen, men vi kommer ha ett starkt fokus framåt på mjölkfritt mejeri, säger Mette Krabbe Åkerlind som är marknadschef på Raisio Sverige.

De nya produkterna började synas i butikshyllorna vecka 6. Nästa vecka dyker reklam upp ibland annat TV3, tidningar och butiks-TV.  I det nya sortimentet finns havredryck, naturell och med chokladsmak, naturell risdryck, naturell sojadryck, soygurt med smak av blåbär och jordgubb samt havregrädden Gott i Maten och vispbara havregrädde Luftig Visp. Produkterna tillverkas av Raisio i Finland.
 
Vilka vänder ni er till med produkterna?

– Vi riktar oss till dem som är allergiska eller intoleranta mot laktos och mjölkprotein, men också de som vill ha ett alternativ till komjölksprodukter av andra anledningar. Vi vill helt enkelt göra mjölkfria produkter tillgängliga för en bredare grupp människor. Eftersom våra nya produkter är helt vegetabiliska passar de många!, Mette Krabbe Åkerlind.

Carlshamn Mejeris hemsida kan du läsa innehållsförteckningar för de olika produkterna.

Foto: Carlshamn MejeriSkrevs: 11:29 den 26 februari 2009 | I kategorin: Nya produkter | Skriv ut

Recept

Mintkyssar

Nya artiklar
Bli medlem på mjölkfri.com