Senaste foruminläggen

Vänliga varor-veckan på Kvantum

Vänliga varor-veckan på Kvantum

Just nu pågår Vänliga varor-veckan i landets ICA Kvantum-butiker. Under veckan har butikerna specialerbjudanden och i vissa butiker kan du träffa dina lokala Astma- och Allergiföreningar eller Celiakiföreningar.

För fjärde året i rad arrangerar ICA Kvantum Vänliga varor-veckan i september. Under veckan lyfter Kvantum-butikerna upp det allergivänliga sortimentet och har olika erbjudanden i sina veckoblad.

I år har kedjan ingen gemensam aktivitet för alla butiker utan de olika butikerna bestämmer själva vilken verksamhet de har. I vissa butiker kan man ha provning av olika produkter medan andra butiker samarbetar med lokala Astma- och Allergiföreningar eller Celiakiföreningar. Föreningarna kan då visa upp sig i butikerna, svara på frågor och rekommendera olika produkter.

– Med Vänliga varor-veckan vill vi visa att ICA Kvantum butikerna har ett brett sortiment för alla och även för den allt större kundgruppen födoämnesöverkänsliga, säger Per Gustafsson som är marknadsplatsansvarig för Ica Kvantum.

Vänliga varor är ICA:s eget koncept som i första hand vänder sig till kunder som är överkänsliga för gluten, mjölkprotein, laktos, ägg, soja, nötter, fisk och skaldjur.

I butiker med Vänliga varor hittar man specialprodukter, informationsmaterial om födoämnesöverkänsligheter och recept som är anpassade till olika överkänsligheter.

ICA:s hemsida kan du även ladda ned en lista med de 600 produkter som ingår i Vänliga varor.

Bild: ICA:s logotype för Vänliga varorSkrevs: 09:42 den 16 september 2010 | I kategorin: Omvärld | Skriv ut

Recept

Stuvade makaroner, 4-6 portioner

Nya artiklar
Bli medlem på mjölkfri.com