Senaste foruminläggen

EnaGo tillbaka i butikerna

EnaGo tillbaka i butikerna

Under hösten har EnaGo bytt från ris till svensk havre som huvudsaklig proteinkälla i sina mjölkfria grötar och välliingar. Nu är produkterna tillbaka i affärerna med nya förpackningar.

Enagos mjölkfria produkter har funnits i 12 år. Tidigare i år gjorde företaget ett uppehåll i produktionen eftersom en av leverantörerna hade börjat använda mjölk i sin anläggning. Enago passade då på att förnya sina recept och byta huvudingrediensen från ris till havre. Produkterna är fortfarande mjölkfria, sojafria och osötade och går att köpa i de flesta livsmedelsbutiker.

Sedan november drivs EnaGo av dietisterna Agneta Svensson och Jennie Kjellberg. De har erfarenheter från både vården och livsmedelsindustrin där de senast arbetat inom Nestlé med specialnäring för småbarn.
– Vi tycker att det känns väldigt spännande och roligt att få fortsätta driva och utveckla EnaGo och dess sortiment vidare. Vi kommer att fortsätta arbeta för att så stor del som möjligt av innehållet skall vara ekologiskt och att produkterna alltid skall finnas tillgängliga i livsmedelshandeln, säger de.


Källa och foto: EnaGoSkrevs: 21:31 den 10 december 2013 | I kategorin: Nytt om produkter | Skriv ut

Recept

Äppelflarn

Nya artiklar
Bli medlem på mjölkfri.com