Senaste foruminläggen

Ny glutenfri pasta från Semper

Ny glutenfri pasta från Semper

Semper har lanserat en ny glutenfri pasta. Den är gjord på ekologiskt rismjöl och finns i två former: Linguine och Sedani.

Den glutenfria och ekologiska pastan tillverkas av familjeföretaget Mennucci i Lucca, Italien med den tillverkningsmetoden al bronzo. Det innebär att pastan formas med bronsvalsar, som gör att pastan får en sträv yta som tar upp såser och smaka extra bra. Pastan är både KRAV-märkt och EU Ekologisk.

– Vi märker en stor efterfrågan på ekologiska produkter, inte bara från glutenintoleranta, utan även från många andra som vill undvika gluten. På grund av familjen Mennuccis passion och känsla för smak och hantverk har vi valt att hämta vår pasta just från Lucca. Vi är glada att vi äntligen kan presentera dessa goda pastanyheter med så hög kvalitet och fin smak, säger Johannes Lindgren som är produktchef för Semper Glutenfritt. 

Sempers Glutenfria Linguine och Sedani kostar cirka 29,50 kronor och finns på ICA, Axfood och City Gross. Du hittar innehållsförteckningen på Sempers hemsida

 

Källa och bild: Semper

 Skrevs: 21:22 den 3 november 2014 | I kategorin: Nya produkter | Skriv ut

Recept

Grahams- och morotsbaguette

Nya artiklar
Bli medlem på mjölkfri.com