Senaste foruminläggen

Nya produkter från Oatly

Nya produkter från Oatly

Vecka 7 lanserar Oatly flera nya mjölk- och sojafria produkter. Almost like proper breakfast är en ny smoothie med fullkorn. Den har redan funnits i 7-elevenbutiker i några veckor. Ikaffe är en ny barrista-produkt som passar att skumma till kaffe.

Den nya smoothien som heter Almost like a proper breakfast, fungerar som ett mättande mellanmål eller som ett komplement till frukosten. Enligt Oatly är det den första fullkornsprodukten på flaska och varje flaska innehåller 20 g fullkorn. Rekommenderat dagligt intag av fullkorn är cirka 70 gram för kvinnor och 90 gram för män, enligt Livsmedelsverket.

Almost like a proper breakfast säljs i glasflaska, 250 ml, och finns i smakerna svarta vinbär, aronia och blåbär, ananas, kokosnöt och banan samt passionsfrukt och mango. Oöppnad flaska kan förvaras i rumstemperatur, men den passar bäst att drickas kyld.

Smoothien började säljas på 7-eleven och pressbyrån vecka 5 och finns på ICA, Coop, Axfood och Bergendahls från vecka 7.

Ikaffe är särskilt framtagen för att skummas till kaffe. Den innehåller 3 procent fett och skummas bäst vid 55-58 grader. Ikaffe säljs I 1-litersförpackning och oöppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur. Produkterna har sålts på Citygross och Matrebellerna ett tag och finns från vecka 7 på ICA, Coop och Axfood.

Andra produkter som finns från vecka 7 i butiker inom ICA, Coop och Bergendahls är:

Du hittar innehållsförteckningar till de flesta produkterna på Oatlys hemsida.

Källa och bilder: Oatly

 Skrevs: 15:34 den 8 februari 2015 | I kategorin: Nya produkter | Skriv ut

Recept

Fläsklägg på surkålsbädd

Nya artiklar
Bli medlem på mjölkfri.com