Senaste foruminläggen

PåMackan – nytt pålägg från Oatly

PåMackan – nytt pålägg från Oatly

Oatly har släppt påMackan, vilket är en mjölkfri motsvarighet till bredbar färskost. Precis som färskost kan den användas både i varm och kall matlagning. Dessutom har Oatly släppt havregurt i portionsförpackning med smakerna citron/fläder och vanilj/blåbär.

PåMackan är ett bredbart, lite syrligt pålägg som kan användas som färskost. Den kan även användas i cheesecake eller till exempel blandas med smaksättning till frosting för muffins eller kakor.

Till att börja med finns påMackan med naturell smak, men Oatly planerar även att ta fram smaksatta varianter. Förpackningen innehåller 150 gram.

Havregurt i portionsförpackning

Oatly har även tagit fram havregurt i portionsförpackningar. Förpackningen innehåller två bägare á 125 gram. Den är lite fetare än havregurt i litersförpackning (3 procent mot 2 procent), vilket gör att den känns lite krämigare och fylligare. Havregurt i portionsförpackning finns i smakerna citron/fläder och vanilj/blåbär.

På Oatlys hemsida kan du läsa innehållsförteckningar för PåMackan, havregurt i portionsförpackning med smak av vanilj/blåbär och citron/fläder.

Källa: OatlySkrevs: 21:45 den 13 september 2015 | I kategorin: Nya produkter | Skriv ut

Recept

Strömmingslåda med thaismak

Nya artiklar
Bli medlem på mjölkfri.com