Senaste foruminläggen

Nya sidor om mjölkallergi hos de minsta barnen

Nya sidor om mjölkallergi hos de minsta barnen

När ett litet barn blir allergiskt mot mjölk, kan man som förälder ibland känna sig hjälplös och inte veta vad man ska göra eller vart man ska vända sig. Rätt diagnos är första steget mot en bättre vardag för ditt barn och din familj. På mjölkfri.coms nya sidor om de minsta barnen och mjölkallergi har vi samlat information i samarbete med Mead Johnson Nutrition.

På de nya sidorna som lanserades tidigare i somras kan du läsa mer om mjölkallergi hos de minsta barnen. Här kan du till exempel läsa om hur symptomen kan yttra sig, om vikten av rätt diagnos och näringsriktig kost och vad du som ammar ett barn som är mjölkallergiskt kan tänka på.

Du kan även läsa om att ungefär ett av 36 barn är allergiska mot komjölk, men att flesta av dem utvecklar tolerans mot mjölk innan förskoleåldern och kan då börja äta mejeriprodukter.

Här finns sidor som vänder sig till dig som förälder och sidor som vänder sig till dig som arbetar inom vården. Du når de nya sidorna genom att klicka på länken Små barn och allergi i vänstermenyn.

Foto: ShutterstockSkrevs: 20:43 den 12 oktober 2015 | I kategorin: Mjölkfri.com | Skriv ut

Recept

Våfflor, 10-12 st

Nya artiklar
Bli medlem på mjölkfri.com