Senaste foruminläggen

Friggs lanserar två nya glutenfria knäckebröd

Friggs lanserar två nya glutenfria knäckebröd

Friggs släpper två nya tunna och krispiga knäckebröd med grönsaker och frön i smakerna Tomat & Sesamfrö och Spenat & Svart sesamfrö. Bröden är bakade på majs- och bovetemjöl vilket gör dem glutenfria.

Utbudet av vegetariska produkter i svenska matbutiker ökar för varje dag. I Friggs knäckebröd med grönsaker är det tomat och spenat som lyfts fram tillsammans med fröer.

– Kombinationen grönsaker och superfrön i Friggs nya tunna knäcke ger både god smak och härlig energi. Den lite mindre, behändiga förpackningen är dessutom lätt att ta med för den som vill ha ett nyttigt och enkelt mellanmål under dagen eller innan träning, säger Petra Månsson som är varumärkeschef på Friggs.

Vid utvecklingen av Friggs nya knäcke har det varit fokus på kort ingredienslista och naturliga råvaror. Smaken Tomat & Sesamfrö innehåller bovete- och majsmjöl, tomat samt superfröna linfrö, sesamfrö och solrosfrö. Spenat & Svart sesamfrö innehåller bovete- och majsmjöl, spenat samt sesamfrö och solrosfrö.

De nya knäckebröden finns i hyllan för knäckebröd från och med oktober. Friggs serie glutenfritt knäcke bakat på bovete- och majsmjöl lanserades för första gången våren 2016, då i smakerna Chia & Vallmofrö samt Sesam & Linfrö. Rekommenderat pris är 25,90 kronor.
På Friggs hemsida kan du läsa innehållsförteckningen för Tomat & Sesamfrö och Spenat & Svart sesamfrö.

Källa och bild: FriggsSkrevs: 21:00 den 3 oktober 2016 | I kategorin: Nya produkter | Skriv ut

Recept

Kladdkaka med kokos

Nya artiklar
Bli medlem på mjölkfri.com