Senaste foruminläggen

Nytt mjölkfritt sortiment i Sverige

Nytt mjölkfritt sortiment i Sverige

Nu kommer Daiyas och Gardeins mjölkfria produkter till Sverige. Båda varumärkena är veganprodukter, men Dayia sortiment vänder sig särskilt till dem som vill ha mjölkfria produkter. I veckan håller de provsmakningar i flera butiker i Stockholm och även i Malmö.

Det holländska företaget Green Food Company lanserar de båda varumärkena i Sverige. Både Gardein och Dayia foods är veganska produkter men med lite olika inriktning. Gardein lanseras som köttfria produkter medan Daiya foods lanseras som mjölkfria. De har bland annat produkter som vegansk ost, pizza, yoghurt och cheesecake.

Daiyas foods samtliga produkter är fria från mjölk, soja, gluten och nötter. Eftersom de är veganprodukter är de även fria från ägg, fisk och skaldjur, vilket gör att de kan passa dem som har flera livsmedelsöverkänsligheter.

Dayias sortiment lanseras först i Stockholm och Göteborg och Gardeins i Malmö. Under vecka 12 håller de provsmakningar i flera butiker i Stockholm. På facebooksidan för Green Food Company kan du se vilka butiker de kommer till och vid vilka tider.

På bilden ser du Daiyas hemsida där du kan se produkter och läsa innehållsförteckningar. Du kan läsa mer om produkterna på hemsidan för Green Food Company

Källa: Green Food CompanySkrevs: 21:50 den 20 mars 2017 | I kategorin: Nya produkter | Skriv ut

Recept

Vildsvinsköttbullar

Nya artiklar
Bli medlem på mjölkfri.com