Senaste foruminläggen

FriendsOfAdam finns snart på ICA och Coop

FriendsOfAdam finns snart på ICA och Coop

För sju år sedan startade bageriet FriendsOfAdam i Stockholm. Från och med i höst kommer en del av deras glutenfria produkter att finnas på ICA och Coop. Företagets knäckebröd och mjuka bröd är både glutenfria och mjölkfria.

Den ökade efterfrågan på FriendsOfAdam produkter har lett till att företaget tvingats söka ett nytt större bageri och i maj tog man över Saltå Kvarns bagerilokaler i Bromma. Med större produktionsresurser på plats kan bageriet nu också öppna för nationell distribution via Coop och ICA.

– Det känns jätteroligt att vi växer och att det nu blir lättare för konsumenter i hela Sverige att köpa våra produkter, samtidigt så kommer vi aldrig att ge avkall på våra värderingar. Allt vårt bröd och våra kakor kommer alltid att vara bakade för hand, vi kommer aldrig att stoppa onödiga tillsatser i våra bakverk och det vi bakar skall vara glutenfritt och gott, säger Karin Moberg, som är VD och grundare av FriendsOfAdam.

Från och med vecka 37 kan ICA-handlare ta hem två olika gluten- och mjölkfria knäckebröd och två olika gluten- och laktosfria kakor. Fyra veckor senare, vecka 41, kan Coop-affärerna ta hem fyra olika gluten- och mjölkfria knäckebröd. FriendsOfAdam säljer även produkter genom sin hemsida friendsofadam.se. Där hittar du även innehållsförteckningar till de olika bröden.

Källa: FriendsOfAdamSkrevs: 18:56 den 21 september 2017 | I kategorin: Nytt om produkter | Skriv ut

Recept

Gingravad lax

Nya artiklar
Bli medlem på mjölkfri.com