Senaste foruminläggen

Nya mjölkfria glassar från Yollibox

Nya mjölkfria glassar från Yollibox

Yollibox lanserar tre mjölkfria veganska glassar med namnet HEY COCO. Glassarna är baserade på kokos och är fria från mjölk, soja och gluten. Två av dem är även fria från nötter.

Yollibox har funnit sedan 2012. För tre år sedan blev hela sortimentet ekologiskt och nu lanseras den första veganska linjen i sortimentet.

HEY COCO är gjord på en bas av kokosgrädde. Initialt lanseras tre smaker: passionsfrukt, choklad och jordnötssmör. De tre glassarna är fria från mjölk, gluten och soja. Passionsfrukt och Choklad är även fria från nötter.

– Vi har i drygt 18 månader arbetat med att ta fram en krämig och smakrik glass gjord på ekologiska, veganvänliga råvaror. Vi är nu glada att lansera våra tre första smaker som vi hoppas ska uppskattas av såväl veganer som allergiker och traditionella gräddglassälskare, säger Victoria Carlsson, som är medgrundare av Yollibox.

– De första smakerna har vi valt att hålla enkla och rena. Givet att det mejerifria glassutbudet fortfarande är relativt begränsat vill vi att konsumenten själv ska kunna toppa glassen med sina favoritinslag såsom mörk choklad och nötter. På så sätt kan vi också föra en dialog med våra fans om vilka smakkombinationer som uppskattas mest för HEY COCO! och ta med oss det till vår produktutveckling.

Glassen finns i 250 ml-förpackning och börjar säljas vecka 11 på ICA och i vissa andra butiker och caféer.

Källa och bild: TriumfglassSkrevs: 20:16 den 4 mars 2018 | I kategorin: Nya produkter | Skriv ut

Recept

Müsli

Nya artiklar
Bli medlem på mjölkfri.com