Senaste foruminläggen

Mjölkfri.com tar bort medlemskap

Mjölkfri.com tar bort medlemskap

Under sommaren 2018 kommer vi att göra om mjölkfri.com så att allt material är öppet. Därmed kommer du inte behöva vara medlem för att nå några sidor.
För att vi inte ska ha några personuppgifter sparade i onödan kommer vi att ta bort medlemsregistret. Det gör vi redan nu i maj.

Tänk vad tiden går fort! När vi startade mjölkfri.com för elva år sedan trodde vi att sidan skulle behövas bara några år och att det sedan skulle finnas så mycket  kunskap inom såväl sjukvården som hos allmänheten att sidan inte skulle behövas.

Mycket har gått åt rätt håll! Idag finns många fler produkter att köpa och många känner till att även vuxna kan vara allergiska mot mjölk. Men samtidigt finns det mycket kvar att göra. Tyvärr möts de som är allergiska fortfarande av mycket okunskap och missförstånd, inte minst sedan det blivit så vanligt med laktosfria produkter.

När vi gör om mjölkfri.com i sommar kommer fortfarande fakta och forskning att vara i fokus. Det vi gör är att ta bort de delar där du hittills behövt vara medlem för att nå.

Stort tack till alla som hittills varit medlemmar på mjölkfri.com!

Med vänliga hälsningar
Pernilla Alm-Ramberg
Redaktör mjölkfri.comSkrevs: 20:51 den 23 maj 2018 | I kategorin: Mjölkfri.com | Skriv ut

Recept

Plättbakelser

Nya artiklar
Bli medlem på mjölkfri.com