Senaste foruminläggen

Ev mjölkallegi

#1 Skrevs: 12:28 den 11 februari 2011 | Av:
Hej
Vi håller på att testa om vår 3 åriga son har mjölkallergi. Någon som vet om avföringen när man har mjölkallergi ofta är gul/senapsfärgad o luktar skarpt.
Tacksam för svar
#2 Skrevs: 13:52 den 28 februari 2011 | Av:
Hej!
Jag tror inte att du kan utgå ifrån att det är mjölkprotein utifrån det. Min lille kille hade i och för sig avföringen du beskriver, men han blev hårdare och hårdare i magen ju mer mjölkprodukter han fick i sig. Vad jag har förstått är den individuella variationen ganska stor. Min kille hade väldigt ont i magen och kaskad-kräktes direkt efter att han ätit.
Prata med BVC eller vårdcentralen, men jag har upplevt att man behöver ha koll för att bli lyssnad på och att få gehör. Nästan så att man ska ha dagbok på när/var/hur mat, toalett och annat har sett ut.
#3 Skrevs: 19:24 den 22 juni 2011 | Av:
Du som har en son som blev hårdare och hårdare i magen ju mer mjölkprodukter han fick i sig...hur ser hans viktkurva ut? Går han upp bra i vikt, trots att han fick i sig mjölk?

Jätte tacksam för svar.
#4 Skrevs: 22:19 den 4 september 2011 | Av:
hej

senapsfärgen och doften är normalt antar jag, alla mina 3 grabbar har haft den typ av bajs, bara en har komjölksproteinallergi.
han bajsade dock extremt mycket, 16 blöjor per dag var inte ovanligt.
#5 Skrevs: 10:30 den 7 november 2011 | Av:
anna.b
har samma som dig med min drygt 3åriga son.
Misstänker att han har laktosintolerans.. Precis som jag har.
Så nu har jag börjar byta hans kost där hemma för att se om det kan vara det eller ej. Har du kommit fram till vad det kunde vara för din son del?

Recept

Riven vitkålssallad

Nya artiklar
Bli medlem på mjölkfri.com