Senaste foruminläggen

Mjölkfria recept med Nutramigen

De första månaderna efter födseln får barnet all näring det behöver genom bröstmjölken eller modersmjölksersättningen. Men efterhand som barnet växer behöver det ytterligare näringskällor i form av fast föda.

På Mead Johnsons hemsida hittar du många receptEftersom barn med komjölksproteinallergi inte ska äta några mjölkprodukter, riskerar de att missa en del viktiga näringsämnen som energi, protein och kalcium när de börjar äta fast kost. Därför är det viktigt att se till att det växande barnet får den näring och energi det behöver. På Mead Johnson Nutritions hemsida hittar du kostråd om mjölkfri kost för små barn och mjölkfria recept som är granskade av dietister.

Prata med ditt barns läkare eller dietist om du misstänker att ditt barn är allergiskt mot komjölk. De kan då utreda vad som är bäst för just ditt barn och vilken behandling som passar just er situation.

Läs mer på Mead Johnson Nutritions hemsida:

Denna sida är framtagen i samarbete med Mead Johnson Nutrition som gör specialersättningar, så kallade livsmedel för speciella medicinska ändamål.

Tillbaka

Recept

Strömmingslåda med dill och kaviar

Nya artiklar
Bli medlem på mjölkfri.com